maandag 9 maart 2015

EEN WAANZINNIG SUCCES!!!

Moe, maar voldaan. We zijn nu echt aan het nagenieten.

Zaterdag zijn we met een aantal naaimadammen de zaal gaan klaarzetten,tientallen tafels opzetten, vlaggetjes ophangen, de bar in orde brengen, t-shirtjes klaarleggen, ... Na een 2,5 uurtjes stond alles klaar voor de grote dag.




En toen was het zondag. Van 7.15h stonden al enkele naaimadammen paraat om de laatste dingetjes op orde te brengen en rond 8.00h begonnen de eerste standhouders aan te komen.

Rond 9.30h begonnen de eerste bezoekers toe te stromen, gelukkig was er het stralende zonnetje, die ervoor zorgde dat het iets aangenamer was om nog eventjes te wachten tot 10.00h.

En toen om letterlijk klokslag 10.00 gingen onze deuren voor jullie open. Wat een opkomst, dit hadden we absoluut niet verwacht. Een aantal onder jullie hadden het gevraagde knoopje mee. Door de late beslissing hierover waren velen van jullie hier niet van op de hoogte. Maar aangezien jullie het een tof initiatief vonden is het voor herhaling vatbaar, het knoopje. Zo konden we immers tellen hoe talrijk jullie aanwezig waren. 



Maar wat hadden we ons mispakt, we gokten op een 300 à 400 bezoekers, zeker met dat mooie zonnetje. Maar jullie waren met zijn 1007!!!!! Dit was voor ons de kers op de taart, zoveel bezoekers hadden we nooit verwacht, dank u wel, allemaal!
Hieronder kunnen jullie genieten van nog een aantal sfeerfoto's.





Ook van onze bar en taartenbuffet werd rijkelijk gebruik gemaakt. De taarten werden allemaal gebakken door de naaimadammen. De opbrengsten gaan allemaal naar vzw Matthijs.





De naaimadammen zelf hebben meer dan hun handen uit de mouwen gestoken. We kregen zelfs elk ons shoppinguurke, waarin we gretig rondkeken naar al die schone stofkes en we al begonnen te fantaseren wat we ermee konden maken op onze naaiavonden.

Wij zijn echt superblij met hoe deze dag is verlopen, we konden ons dit zelfs niet voorstellen in onze mooiste dromen! Onze harde werken werd meer dan beloond!!!
Daarom een welgemeende dank je wel aan
de enthousiaste standhouders
de kooplustige bezoekers
de naarstige naaimadammen.
Echt waar, een welgemeende dank je wel uit het diepst van ons hart!
En wie weet, misschien volgend jaar opnieuw, he.

De Naaimadammen




PS: Voor liefhebbers van leuke blogs, die kunnen ook het blogje van naaimadam Angélique eens bekijken. Zij maakte ook een verslagje van de dag. Angellekes creaties

1 opmerking:

  1. Als trotse naaimadam kom ik jullie nog eens feliciteren . Ik heb met heel veel plezier geholpen . Vandaag me wel een beetje rustig gehouden maar als ik terug kijk naar gisteren dan wil ik direct de klok terug draaien zodat we nog eens die superleuke dag kunnen overdoen.
    Ik heb leuke nieuwe webshops en winkels leren kennen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar en ik ben terug op post alst zover is

    BeantwoordenVerwijderen